Amix

In curand la Fishing & Hunting, in seria Carp Theatre, se va difuza productia Amix pe care am realizat-o la Dyno Lake pe sectorul E. Este vorba de o partida scurta, la ciortani, in care am avut cel putin 100 de prezentari pescuind cu doua lansete.

https://www.fishingmall.ro/ro/products/the-one-infinite-distance-mono-1200m-0.35mm

Dupa foarte multi ani m-am intors la produsele Senzor, pe care practic le-am testat si eu in varianta lor 2021. Imi amintesc ca prin 2007 impreuna cu Vladut Mateianu si Bogdan Dragan puneam bazele primei game romanesti de nada destinata exclusiv pescuitului la crap, Senzor Planet. Intre timp drumurile noastre s-au despartit insa Amixul a ramas un produs de forta al companiei, recordmen la vanzari.

https://www.fishingmall.ro/ro/products/nada-senzor-top-amix-faina-de-peste-predigerata-editie-limitata-1kg-snz99539

Aceasta varianta, sa o numim de lux, a constituit o noutate si pentru mine. Am nadit cu bulgari si spomb mic si am inceput clasic, cu arc naditor. Ulterior am folosit plumbul gol si saculeti PVA.

https://www.fishingmall.ro/ro/products/carlig-gamakatsu-g-carp-specialist-rx-10buc-pl-Al2YP2Kd

Intreaga poveste a acestei partide, zic eu interesanta, o sa o puteti urmari pe canalul Fishing & Hunting, iar cel putin cei aflati la inceput de drum in pescuitul crapului pot retine lucruri interesante si mai cu seama cu eficienta aplicabilitate. Pentru ca cel mai important pe malul lacului este sa nu ne complicam.

Andrei Vladeanu

Arata-le si prietenilor tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *