Carp Tricks – Mirror Carp

Oglinzi de toamnă 🍁

O serie de crapi oglindă  fabulosi in culorile toamnei.

Sondarea cu lanseta de Marker

  1. Inainte de a incepe orice partida de pescuit este necesar si obligatoriu sa aveti o idee despre adincimea apei si conformatia structurii pe care pescuiti . Exista o larga paleta de metode folosite in acest scop de pescari din toata lumea . Trebuie spus ca in orice partida de pescuit, adancimea apei in care pescuim ne da informatii importante asupra speciilor de pesti care habiteaza in locul respectiv , asupra nadelor si momelilor pe care urmeaza sa le folosim si in combinatie cu un studiu asupra structurii fundului apei , asupra monturilor ce urmeaza sa le folosim . Nu trebuie minimalizata niciodata importanta acestui studiu , nu de putine ori acesta fiind decisiv in succesul unei partide de pescuit.
    Prin urmare, va recomand cu incredere pluta de Marker Nash Float Large, cu un mecanism unic si practic .Datorită formei sale speciale, lansarile la distanțe lungi sunt de asemenea precise. Cele doua culori de palete (portocaliu, negru) asigura extra vizibilitate în toate condițiile de lumină. Cu un inel supradimensionat de rulare din metal cu frecare redusă, care are o lungime de 30 cm cu cordon de fixare a plumbului pentru cele mai precise măsurători.

Pregatirea patului de nada

  1. Niciodata nu incep o partida de pescuit printr-o nadire exagerata. Incerc sa nadez constructiv, pe baza trasaturilor, in functie de vreme, adancime, temperaturi si alti factori . Cu siguranta ca boiliesul solubil este de nelipsit .
  2. In ultimul sezon am folosit gama de boilies The One Carp Food Red de 22mm  intr-o combinatie cu un mix de pellete cu arome de halibut respectiv krill de dimensiuni diferite intre 6 si 20mm.

Mirror Carp

In incheiere va prezint aceasta oglinda de aproximativ 23 de kilograme ce a venit la o montura snowman langa un saculet solubil The One Red .
Fire întinse!
Silviu Tripe
The One Team Romania
Arata-le si prietenilor tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *