TOP bocanci de pescuit

Vrei sa te bucuri de o partida exceptionala la pescuit si ai nevoie de un outfit potrivit pentru a face fata cu brio frigului si umiditatii? Te gandesti sa achizitionezi si o pereche de bocanci de cea mai buna calitate, care sa te ajute in aventura ta? In continuare, vei descoperi care sunt cei mai buni bocanci pentru pescuit, vei sti cum sa-i alegi pe cei mai buni, care sunt marcile recomandate si vei invata cum se curata si se pastreaza aceste produse, in asa fel incat sa te bucuri de ei o lunga perioada de timp. In plus, vei afla unele raspunsuri interesante la intrebari pe care ti le pui des referitor la acest subiect. 

Cei mai buni bocanci de pescuit – Clasificare TOP 3

 

Bocancii pot fi considerati incaltamintea perfecta pentru orice pescar care vrea sa petreaca un timp indelungat pe malul baltii, pentru ca ei asigura protectia adecvata impotriva frigului si umiditatii, mai ales cand temperaturile de afara sunt destul de scazute. Pentru a avea mereu picioarele calde, dar si pentru o buna stabilitate a corpului, un pescar care vrea sa aiba parte de o aventura minunata trebuie sa consulte oferta de bocanci de pescuit de pe piata. Aici va gasi produse de calitate superioara, la preturi accesibile, fabricate din materiale rezistente, care protejeaza de frig si degeraturi. 

 

ProdusBOCANCI DELPHIN GATOR MARIMEA 41 – 768000041BOCANCI FOX CHUNK KHAKI marimea 44 – CFW075BOCANCI JAXON IARNA TRAPPER ZF 45 – AK-BZF45
CaracteristiciBocancii de pescuit sunt potriviti pentru anotimpul rece

Au culorile verde si negru

Talpa are o bordura de cauciuc mai inalta

Sunt fabricati din nailon si piele artificiala

Limba ghetei este cusuta pana la inaltimea de 17 cm

Cantaresc 1200 grame

Bocancii de pescuit sunt fabricati cu membrana impermeabila, au interior din plasa respirabila si talpa exterioara din cauciuc cu banda Dynagrip

Au limba de tip Fold&Fix

In zona calcaiului au ranforsare

Bocancii au sistem unic de amortizare EVA Phylon

Bocancii de pescuit sunt potriviti pentru sezonul de iarna

Au culori de camuflaj

Sunt inalti si se fixeaza cu sireturi

In zona gleznei materialul este intarit pentru o mai buna stabilitate

Talpa este din cauciuc

PROSunt apreciate nu doar de pescari, dar si de turisti, vanatori sau alti iubitori ai mediului inconjurator

Se curata foarte bine

Nu sunt deloc grele

Materialele sunt rezistente

Permit descaltarea rapida si lejera

Sunt disponibili intr-o varietate de masuri

Ofera rezistenta sporita la apa

Sunt confortabili pentru a fi purtati zile intregi

Materialele sunt de calitate superioara, cu durabilitate sporita

Au protectie rezistenta la alunecari

Sunt foarte caldurosi, adaptati la temperaturi de iarna

Sunt fabricati din materiale de calitate

Au durabilitate sporita

Sunt inalti, asigurand protectie buna 

ContraPartea inferioara a bocancilor este fabricata din cauciuc si ar putea sa nu permita o flexibilitate ridicata Sunt mai mici de inaltime si nu izoleaza decat pana la gleznePretul este putin mai ridicat
Vezi AICI pretVezi AICI pretVezi AICI pret

 

Cei mai buni bocanci de pescuit recomandati de Fishingmall

 

Bocancii de pescuit sunt necesari pentru o partida excelenta pe malul baltii, asigurand confort si caldura in zilele ploioase sau friguroase. Fiind vorba despre o incaltaminte special confectionata in acest sens, investitia poate fi una serioasa, asa ca este important ca alegerea sa se faca in deplina cunostinta de cauza. Cei mai buni bocanci de pescuit trebuie sa fie impermeabili, adica sa fie fabricati dintr-un material rezistent la apa.

 

BOCANCI NASH Z TRAIL BOOTS SIZE 8 (42) – C5409

Vezi AICI pret

 

Bocancii de pescuit au talpa cu rezistenta ridicata, sunt fabricati din material impermeabil in partea de sus, iar sireturile sunt introduse prin ochiuri de metal. Sunt inalti pana la glezne si au culoarea vernil.

 

AVANTAJEDEZAVANTAJE
  • sunt foarte confortabili pentru orice tip de anotimp
  • asigura rezistenta la apa si umiditate
  • sunt ideali pentru o suprafata inghetata si alunecoasa
  • sunt stabili si datorita talpii cu aderenta sporita nu permit alunecarea
  • nu sunt foarte inalti, asa ca pescarul trebuie sa fie atent sa nu intre in apa

 

BOCANCI FOX CHUNK KHAKI MID BOOTS marimea 46 – CFW083

Vezi AICI pret

 

Bocancii de pescuit au limba de tip Fold & Fix, membrana impermeabila, talpa exterioara din cauciuc, interior din plasa respirabila, sistem unic de amortizare si un semn portocaliu pe talpa.

 

AVANTAJEDEZAVANTAJE
  • sunt foarte confortabili, indiferent de sezon
  • materialele sunt de calitate superioara
  • sunt flexibili si stabili
  • vin cu durabilitate sporita
  • au raport calitate – pret bun
  • pretul poate parea mai mare pentru unii pescari

 

BOCANCI NASH ZT POLAR MARIMEA 44 – C5404

Vezi AICI pret

 

Bocancii sunt de tip cizma, captusiti cu fleece. Au talpa izolatoare, baza impermeabila, sireturile sunt rezistente, introduse prin ochiuri metalice.

 

AVANTAJEDEZAVANTAJE
  • au un design deosebit si sunt rezistenti
  • sunt foarte caldurosi, potriviti pentru iarna
  • au talpa groasa si stabila
  • pastreaza picioarele uscate 
  • nu au o greutate mare si pot fi purtati o zi intreaga fara probleme
  • sunt usor de curatat
  • raportul calitate – pret este excelent
  • talpa poate sa nu fie foarte flexibila

 

Cum alegi cei mai buni bocanci de pescuit

 

Cei care vor sa se bucure de partide minunate pe malul apei, chiar si atunci cand temperaturile de afara sunt foarte scazute, trebuie sa se gandeasca sa aleaga si o incaltaminte adecvata, care sa faca fata cu succes acestor conditii de mediu. Bocancii reusesc sa aduca rapid confortul si caldura de care picioarele au nevoie, asa ca alegerea lor trebuie sa se faca tinandu-se cont de cateva criterii esentiale, cum ar fi:

 

  • Anotimpul. In general, se poate opta pentru bocanci de pescuit simpli, necaptusiti, pana la glezna sau abia acoperind glezna, dar acestia nu sunt deloc potriviti pentru iarna, ci mai degraba pentru primavara, vara si toamna. Iarna va fi nevoie de bocanci mai inalti, cu talpa de cauciuc, captusiti, prin care sa nu patrunda nici frigul, dar nici umiditatea;

 

  • Inaltimea. Exista pe piata diferite tipuri de bocanci pentru pescuit, cu inaltime diferita, printre modelele preferate fiind cele tip cizma, care acopera bine extremitatile inferioare, in asa fel incat sa nu permita patrunderea apei sau a frigului. O perioada lunga de timp pe malul apei ar putea sa duca la inghetarea picioarelor;

 

  • Materialul. Este esential ca bocancii sa fie fabricati din materiale rezistente, de calitate superioara, care sa faca fata tuturor provocarilor din timpul unei partide de pescuit. De regula, aceste produse trebuie sa fie realizate din cauciuc, piele artificiala sau nailon, materiale impermeabile sau altele inovatoare, care fac cu adevarat diferenta;

 

  • Marimea. Bocancii trebuie sa fie obligatoriu pe marimea picioarelor pescarului, sa nu fie prea mici sau prea mari. Pana la urma, nimeni nu-si doreste sa aiba dureri de picioare toata ziua, ci sa se distreze si sa se simta bine. Putina lejeritate conteaza foarte mult cand vine vorba despre incaltamintea preferata, precum si spatiul suficient pentru a pune si sosete calduroase, mai ales cand vine vorba despre sezonul rece;

 

  • Sistemul de inchidere. Sistemul clasic, cu sireturi, este cel mai bun dintre toate, asa ca este foarte apreciata de pescari amatori sau profesionisti, pentru ca permite adaptarea la forma piciorului si a gleznei. Printre cei mai populari sunt bocancii cu sireturi trase prin ochiuri de metal.

 

 Marci recomandate de Fishingmall

 

Pescarii care vor sa se bucure de folosirea unor produse de calitate superioara trebuie sa ia in considerare recomandarile magazinului Fishingmall.ro in materie de producatori. Astfel, se pot remarca branduri, precum Jaxon, FOX sau Delphin. 

 

Marca Jaxon

 

Marca a aparut in Polonia si are o traditie de 35 de ani pe piata de profil. Si-a sporit popularitatea in randul pescarilor cu ajutorul produselor de calitate la preturi accesibile, dar si a altor caracteristici de top, cum ar fi: versatilitate, ergonomie, rezistenta sporita, eficienta. 

 

Marca FOX

 

Marca FOX este una britanica, foarte apreciata de pescarii de pretutindeni pentru inovatie, design si calitate. A fost infiintata in Essex, de catre Cliff Fox. Produce in prezent peste 3000 de produse, colaboreaza cu peste 30 de tari din toata lumea, are un portofoliu variat pentru toate stilurile de pescuit de apa dulce.

 

Marca Delphin

 

Brandul este detinut de compania MOSS.SK care a aparut in 2004, in Slovacia. A inceput de la o firma cu un singur angajat si s-a dezvoltat intr-o companie multinationala stabila. Comercializeaza in Ungaria, Romania, Cehia, Polonia si Slovacia. Produsele sale sunt inovative, eficiente, de calitate premium. 

 

Cum se curata si se pastreaza cei mai buni bocanci de pescuit

 

Pentru a folosi bocancii de pescuit o perioada cat mai lunga de timp este obligatoriu ca pescarul sa aiba grija ca dupa fiecare utilizare sa-i curete adecvat si sa-i depoziteze intr-un loc uscat, departe de umiditate, foc, temperaturi extreme. Cu ajutorul unei carpe umede, a periutei speciale, apei si unui detergent simplu se vor indeparta toate particulele de praf sau noroiul de pe bocanci. Este important sa se tina cont de fiecare material in parte pentru a nu deteriora iremediabil incaltamintea. 

 

Pentru zona de impermeabilitate va fi nevoie de un spray special pentru mentinerea ei intr-o stare cat mai buna pentru mult timp, altfel materialul isi va pierde din calitati. Desi multi vor fi tentati sa-si usuce bocancii de pescuit punandu-i pe calorifer sau langa soba incinsa, totusi, ar trebui sa nu o faca deoarece, in acest fel, vor scurta durata lor de viata si chiar le pot aduce diferite deteriorari iremediabile. Este esential ca bocancii sa fie lasati sa se usuce la temperatura camerei, chiar daca acest lucru inseamna ca va dura ceva mai mult decat si-ar dori proprietarul. 

 

Inainte de a cumpara bocancii preferati este important sa fie probati cu o pereche de sosete potrivite pentru sezonul in care se va pescui, iar acest lucru sa se faca dimineata, atunci cand picioarele nu sunt prea umflate. Pescarul se poate asigura ca bocancii nu sunt prea mari daca degetul mare atinge varful incaltamintei, dar la calcai incape lejer un deget. Degetele picioarelor trebuie sa se simta bine in bocanci. Daca incaltamintea nu respecta toate aceste reguli, jeneaza sau provoaca poate unele neplaceri in anumite zone, atunci ele nu vor disparea, ci vor deveni din ce in ce mai suparatoare. 

 

In concluzie, pentru a te bucura de o partida de pescuit pe cinste trebuie sa simti mereu picioarele uscate si confortabile, asa ca ar fi bine sa cercetezi cu atentie oferta de bocanci de pe piata si sa alegi produsul potrivit tinand cont de criteriile precizate. 

 

Surse foto:

fishingmall.ro

shutterstock.com

 

Intrebari si raspunsuri frecvente despre bocanci de pescuit

 

Cum alegi bocancii de pescuit?

Cei mai buni bocanci de pescuit trebuie sa fie alesi in functie de anumite aspecte, cum ar fi: sezonul in care se pescuieste, inaltimea, materialul, marimea, sistemul de inchidere, producatorul, pretul. 

 

Cum se pastreaza corect bocancii de pescuit?

Bocancii de pescuit trebuie sa fie curatati dupa fiecare utilizare, apoi depozitati intr-un loc uscat, departe de foc, apa, temperaturi extreme. 

 

Care sunt materialele preferate pentru bocancii de pescuit?

Materialele din care trebuie sa fie confectionati bocancii de pescuit trebuie sa fie unele moderne, inovatoare, care sa permita confortul picioarelor, inclusiv in anotimpul iarna. 

 

Care sunt cei mai buni bocanci de pescuit pentru sezonul rece?

Cei mai buni bocanci de pescuit sunt cei impermeabili, cu talpa groasa si mai rigida pentru sezonul rece, cu o lungime potrivita, care sa se potriveasca marimii piciorului si sa permita purtarea unei sosete groase. 

 

Cum se curata bocancii de pescuit?

Bocancii de pescuit trebuie curatati foarte bine dupa fiecare folosire, cu ajutorul unei perii, a carpei umede si a unei solutii speciale. Stratul impermeabil trebuie intretinut cu un spray pentru a rezista cat mai mult in timp. 

Arata-le si prietenilor tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *