Prima zi de EFTTEX – Budapesta, 2023

Prima zi de EFTTEX – Budapesta, 2023

 

Dupa o pauza de patru ani datorata pandemiei, intr-un climat economic nu tocmai stabil, cu spectrul unui razboi la granitele UE cea mai importanta expozitie de profil, organizata de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de echipamente de pescuit din Europa (EFTTA), si-a deschis în sfarsit portile in fotmat fizic.

 

Chiar daca greii industriei globale nu sunt prezenti cu standuri la acest eveniment – si ma refer aici la Rapala VMC, Pradco, Pure Fishing, Shimano si Daiwa – produsele lor pot fi gasite la sectiunea Best New Product. Este un nou inceput pentru EFTTA si EFTTEX, dupa ce a fost reformulata conducerea acestei organizatii, iar sediul central a fost mutat din Anglia la Bruxelles. Sa nu credeti insa ca lipsa „greilor” care cu siguranta vor reveni „acasa” la EFTTEX, inseamna o lipsa de interes pentru acest eveniment.

 

La standuri pot fi intaniti japonezi faimosi, asa cum sunt Sasame si Tiemco, tigrii asiatici fin Coreea de Sud – printre care Tica si Banax. Deasemenea American Tackle, MEPPS, Strike Pro, Livingston Lures sunt numele care atrag atentia pescarilor de rapitori. Si sa stiti ca sunt si producatori australieni de lansete si naluci, din Europa, inclusiv Ucraina.

Pescarii de crap au parte de multe standuri interesante, primtre care ii gasim si pe cei de la The One si Energofish.

Dar despre toate acestea în următorul articol, cu mai multe detalii.

Malin Musatescu -The Fishing&Hunting Channel 

Arata-le si prietenilor tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *