Carp Tricks – Pescuit la feeder pe lacul Hanul Pescarilor

Partida de pescuit la feeder dupa crap si caras

  • Este un pescuit  prin excelenta foarte precis, pentru ca scopul este ca nada si momeala sa se afle una lângă cealaltă,fiind o zona de maxima atractie si de viteza.
  • Pescuitul la method feeder a devenit de departe cel mai practicat stil de pescuit al ultimilor ani si cu cea mai mare rata de succes. Este eficient, simplu, comod ce poate fi pus in practica de catre oricine.

Ma aflam pentru prima data pe un lac nou de pescuit pentru mine. Primul pas pe care l-am facut a fost sa aflu informatii despre balta, unde sa pescuiesc, cu ce si la ce momeli de feeder sa pretez.

Randamentul in pescuitul la feeder este extraordinar.Aspectul cel mai important este ca durata unei astfel de partide este mult mai scurta, iar rezultatele depasesc orice asteptare, uneori fiind surprinzatoare.
Ca in orice stil de pescuit si aici exista limite, reguli si pasi de urmat.

Nade si momeli

Calitatea nadei

Van Den Eynde Carassio Galben 1kg

Sortimentul Carassio a fost conceput special pentru pescuitul carasului, dar eficient si pentru alte specii de ciprinide si poate fi folosit pe toate tipurile de ape.Nada care are la baza un amestec complex de fainuri vegetale si seminte, avand un continut proteic de 18% si parte solubila de 16% cu aroma de lamaie.Partea solubila asigura efectul de atractie imediata dupa care copozitia echilibrata proteic mentine pestele pe patul de nada.
Aceasta nada este una uluitoare, cu un randament la caras senzational.

Momeli de carlig

  1. WAFTERS DUNAI HORGASZOK JAKUZA KILL BILL CASCAVAL&N-BUTYRIC 8MM 20G
  2. WAFTERS DUNAI HORGASZOK JAKUZA KILL BILL CASCAVAL&N-BUTYRIC 10MM 20G
  3. WAFTERS DUNAI HORGASZOK JAKUZA ANASON 10MM 20G

Acestea sunt preferatele mele de la producatorul Dunai Horgaszok fiind un brand nou aparut in Romania exclusiv in magazinul Fishing Mall . Sunt niste momeli de carlig incredibile testate de catre mine cu un randament rapid si sigur. Aroma de Cascaval cu N-Butyric in combinatia cu nada Carassio este una „letala” as putea spune pentru carasi si crapi.

Tehnica method feeder

Pescuitul la tehnica method feeder cu siguranta ca este cel mai practic si de finete stil . Teoria este una simpla, avem devoie de un momitor de tip Method Feeder. Eu va recomand setul de la Team Feeder By Dome Long Cast care contine 2 momitoare si o matrita .

 

Fir pentru monturi method feeder

FIR TEXTIL HALDORADO BRAXX PRO 0,10mm / 10m – 5,58 kg

Haldorado Braxx Pro este un fir impletit de o calitate ridicata, scufundator, pentru legarea monturilor cu fir de par. O caracteristica importanta, este precizia dimensiunii trecute pe ambalaj si rezistenta la nod. Este foarte subtire, dar in acelasi timp si foarte rezistent. In opinia mea ca pescar, diametru de 0,10mm cu o rezistenta de pana la 5,58 kg este arhi-suficienta pentru capturarea speciilor de caras si crap .

Carlige pentru tehnica method

CARLIGE FEEDER COMPETITION KO.9 CARP METHOD nr. 16

Carlig ideal pentru pescuitul la feeder. Este un carlig de competitie cu ochet de o culoare argintiu-mat.

In concluzie, o partida reusita, unde am reusit sa capturez pesti frumosi pe Lacul Hanul Pescarilor situat in judetul Bihor. Acesta are o densitate foarte buna de peste, dar necesita o oarecare atentie legata de zona de pescuit aleasa de catre pescar si mai ales nada si momelile folosite. Fire intinse !

Silviu Tripe

Consultant Fishing Mall Romania

Arata-le si prietenilor tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *