Carp tricks – Feeder vs Feeder pe lacul Hanul Pescarilor

O noua sesiune de pescuit la feeder pe lacul Hanul Pescarilor situat in judetul Bihor. Pot sa afirm cu incredere ca acest stil de pescuit la method este extrem de palpitant si de solicitant. In aceasta partida am sa va prezint cum am pescuit, mai exact cu ce nada, la ce stil si cu ce momeli de carlig.

Am ajuns pe balta,care e urmatorul pas ?

  1.  Odata ce am ajuns pe acest lac minunat, mi-am despachetat lucrurile, am instalat scaunul si am studiat zona de pescuit pe care urma sa pescuiesc. Pestii fiind foarte activi pe toata balta, aceasta avand o densitate mare de crapi nu am mai stat pe ganduri mult, si am trecut la masurarea distantei.

Pescuitul la punct fix

  • Pescuitul din cate am experimentat eu la feeder, trebuie sa fie foarte precis. Astfel am clipsat lansetele la o distanta de 60 de metri.

Nadirea

  • Nadirea am efectuat-o cu o lanseta de spod la o distanta de 57 metri, desigur ca in clips la punct fix. Am inceput cu un mix de spod alcatuit din alune tigrate intregi si macinate, un groundbait F1 Sweet Fishmeal Carp Master de la producatorul Van den Eynde, porumb de conserva, micropelete de 2-3-4mm la care am adaugat 1 litru de viermi. Toate acestea le-am aditivat cu lichidul de la The one Gold cu aroma de caramel si frisca pe care le-am dat cu racheta de nadire marca Spomb de marime medie .

Nade si momeli

De aceasta data am ales 2 tipuri de nada, mai exact pe o lanseta am pescuit cu micropelete Kill Bill iar pe alta cu nada Van den Eynde G5 Special.

Momeli de carlig

  1. WAFTERS DUNAI HORGASZOK JAKUZA KILL BILL CASCAVAL&N-BUTYRIC 8MM 20G
  2. WAFTERS DUNAI HORGASZOK JAKUZA KILL BILL CASCAVAL&N-BUTYRIC 10MM 20G
  3. WAFTERS DUNAI HORGASZOK JAKUZA ANASON 10MM 20G

Acestea sunt preferatele mele de la producatorul Dunai Horgaszok fiind un brand nou aparut in Romania exclusiv in magazinul Fishing Mall . Sunt niste momeli de carlig incredibile testate de catre mine cu un randament rapid si sigur.

  1. Wafters Benzar Concourse Method Feeder Ananas&N-butyric 6mm 30ml

Frecventa si capturi

Dupa aproximativ 40 de minute de la nadirea de baza, au inceput sa vina si primele trasaturi. Lansetele le schimbam des, daca nu aveam trasatura, in maxim 15 minute relansam methodul in acelasi loc sau era cand pescuiam fix pe pat. Crapii s-au instalat direct pe patul de nada, iar decizia luata de catre mine de a pescui pe langa acesta a fost una buna zic eu, ca rezultat avand o multime de crapi cuprinsi intre 1,5 kg si 8 kg, cu nenumarate dublu drill-uri.

La sfarsitul partidei, tragand linie, am reusit sa prind impreuna cu colegul meu o cantitate de aproximativ 50 de kilograme de crapi si 2 carasi. Recomandam tuturor pescarilor de feeder aceasta locatie linistita, curata, cu o densitate buna de peste si cu o administratie de nota 10 .

Fire intinse ! Silviu Tripe, Consultant Fishing Mall Romania

 

Arata-le si prietenilor tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *