15 produse pentru a te pregăti de sezonul rece

Sezonul rece se apropie cu pasi repezi, iar temperaturile se preconizeaza ca vor scadea sub 10 grade, incepand din luna noiembrie, potrivit estimarilor facute de meteorologii platformei Accuweather.com.

Asadar, echipa FishingMall v-a pregatit o lista cu 15 produse ce sunt si vor fi un „must have”, pe perioada intregului sezon rece de toamna-iarna.

1. Cizme cu pieptar Nash Waders 

Cizme cu pieptar fabricate din PVC rezistent, cu genunchiere ranforsate si talpa anti-infundare. Partea superioară rigidizată a cizmelor permite ca waderele să fie rostogolite în jos și să rămână libere pentru schimbarea rapidă. De asemenea sunt prevazute cu buzunar interior impermeabil cu fermoar pentru ca telefoanele si receptoarele dvs. sa fie in siguranta.

2. Bocanci Fox Chunk

Bocanci de calitate din piele conceputa pentru conditii dificile de exploatare. Aplicatiile pe varful bocancilor protejeaza impotriva deteriorarii, iar datorita talpii unice ultra-rezistente, sunt perfecti pentru utilizarea pe teren accidentat. Sunt moi si confortabili in timpul mersului, iar membrana speciala face ca incaltamintea sa aiba o rezistenta excelenta la apa si in acelasi timp permite o evacuare rapida si eficienta a transpiratiei piciorului.

3. Caciula RidgeMonkey APEarel Bobble Beanie Camo

Este o caciula emblematică cu manșete, tip beanie, ce are un tricot moale și un țesut care asigură menținerea caldă a capului și a urechilor. Caciula este ornata cu un bobble elegant, fiind realizată din materiale de înaltă calitate, avand inscriptionat logo-ul RidgeMonkey.

4. Salopeta Fox RS Quiled Salopettes Camo Khaki

Este o salopeta matlasata, ideala pentru protectie termica pe timp de iarna. Salopeta dispune de o greutate redusa, special conceputa pentru pescarii ce au nevoie de flexibilitate si o mare libertate de miscare. Prezinta un design modern (nuantat in paternul unic FOX) si caracteristici proiectate ergonomic, oferind pescarilor beneficiile de care au cel mai mult nevoie.

5. Vesta Prologic Thermo Bank Bound Camo

Este o vesta confectionata din material rezistent si usor (polyester Taffeta) de culoare camo cu finsaj hidrofug. Este prevazuta cu trei buzunare cu fermoare rezistente la manipulari repetate care au atasate pe cheite snururi textile ce va permit inchiderea/deschiderea acestora cu usurinta. Vesta dispune de gluga detasabila si asigura un confort ridicat si protectie impotriva vantului in timpul activitatilor in aer liber.

6. Hanorac Nash ZT Polar

Un strat mijlociu clasic cu design ZT cu jumătate de fermoar, realizat în întregime dintr-un material fleece luxos, pentru căldură și confort imbatabile într-un hanorac.

7. Jacheta Prologic LitePro Thermo

Jachetă LitePro Thermo este ideală pentru vremea rece şi umedă de la pescuit. Jacheta ofera o protectie termica la temperaturi scazute si un grad maxim de impermeabilitate, dispunand si de o membrana TPU laminata cu rezistenta de 8000m la coloana de apa. De asemenea este dotata cu un strat termoizolant respirabil, cusaturi lipite si fermoare care nu patrund permiterea umezelii.

8. Costum Trakker Core Winter Suit 3 Piese

Costumul de iarna Core este compus dintr-o jacheta, salopeta si o bluza din fleece care se poate atasa pe jacheta cu ajutorul unui fermoar. Ofera un sistem de stratificare termica de inalta calitate care poate fi utilizat integral in lunile cele mai reci sau separat toamna si primavara.

Jacheta dispune de captuseala calduroasa din fleece, buzunare pentru maini, mansete reglabile si gluga pentru ploaie. Croiala speciala va asigura libertate de miscare.

9. Sac dormit Fox R3 Camo

Interiorul sacului este captusit cu fleece, oferindu-i acestuia o izolare perfecta si spatiu suficient pentru miscare. Exteriorul acestuia este realizat din polyester. Dispune de o dimensiune generoasa, 220×107, ce ofera suficient confort pescarului ce il foloseste. Sistemul de inchidere cu fermoar si carabina din plastic rezistent de la capatul acestuia asigura ca sacul nu se va deschide in timpul somnului. De altfel, dimensiunile de transport ale acestui sac de dormit sunt reduse, 34×53 cm, asigurand atat transportul, cat si depozitarea facila.

10. Ceainic RidgeMonkey Square Kettle Large

Este un ceainic, cu un design unic in forma de cub si corpul usor fabricat din aluminiu anodizat. Ceainicul ofera o zona mai mare pentru o eficienta sporita, asigurandu-va ca va aduceti bautura mai repede la temperatura dorita, in timp ce manerele pliabile cu finisaj „soft touch” va ajuta sa luati in siguranta recipientul imediat de pe aragaz.

11. Cafetiera  cu filtru de percolare Coghlan`s

Cafetiera cu filtru de percolare este fabricata din otel inoxidabil dur 18/8 cu un recipient percolator din policarbonat. Componentele de precizie si constructia fara sudura asigura durabilitate. Include un sistem de percolare din doua piese. Are un capac cu arc si un maner cu protectie impotriva incalzirii. Se poate folosi cu 9 cani de apa. Se poate folosi in siguranta la masina de spalat vase.

12. Aragaz Ridge Monkey Quad Connect Pro Full Kit

Este singurul sistem de aragaz de pe piata care dispune de un al doilea cap de aragaz controlabil independent, complet detasabil, folosind un conector cu eliberare rapida incorporat in aragazul principal, potrivit pentru a crea mese complexe, a fierbe ceainicul sau pur si simplu pentru a avea rezerve pentru intruniri sociale.

Acest model de aragaz foloseste sistemul unic RidgeMonkey, super stabil, cu centrul de greutate extrem de scazut.

13. Nada Senzor Ice Amix Apa Rece

O nada bogata in proteine, special conceputa pentru pescuitul pe ape reci. Contine fainuri animale proteice, fainuri de cereale, faina de sange, minerale si extracte de larve libelule, rame si krill. Este recomandata pentru pescuitul pestilor pasnici, precum carasul, crapul, babusca sau platica. Ideala pentru pescuitul la copca!

14. Incalzitor portabil Mr.Heater 

Acest incalzitor este sigur pentru utilizarea in interiorul spatiilor recreationale mici care au mijloace pentru asigurarea aerului de ardere si a ventilatiei cum ar fi corturile, terasele inchise, adaposturile de vanatoare si altele.

15.Geanta Fox Camolite Brew Kit Bag 39x18x15cm

Geanta este echipată cu separatoare interne fixate cu Velcro. Aceasta vine livrata cu cu 2 căni ceramice Voyager, 2 x mari și 2 x mici vase de depozitare kaki cu filet (ideale pentru ceai, zahăr și cafea) și 1 x linguriță neagră. De asemenea, aceasta conține o sticlă Fox din aluminiu de 250 ml, cu husă termoizolantă (ideală pentru depozitarea laptelui). Dispune de un spațiu interior suplimentar pentru a găzdui ceainicul, aragazul și recipientul de gaz.

Arata-le si prietenilor tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *