Finala CRI 2022: Cele mai bune echipe de pescuit la crap din Romania s-au intrecut pe Lacul Iannis

Evenimentul de referinta al pescuitului la crap a devenit in ultimii ani Campionatul Regional Intercluburi – CRI, organizat pe o structura ideala de intrecere si de selectie  a celor mai  bune echipe de pescuit la crap din Romania.

In 2022 CRI s-a desfasurat pe parcursul a patru manse pe patru lacuri diferite, Cenusaru, Hermes Peris, Doripesco, Sacosul Turcesc, etape din care s au calificat locurile 1 si 2 din fiecare si suplimentar cel mai bun loc 3 din toate acestea.

Finala, concursul decisiv in care si-au incrucisat lasetele cele mai bune 9 loturi, s-a desfasurat pe Lacul Iannis  din judetul Bihor, ajuns deja celebru ca Regatul Pestilor Mari, slogan sustinut de dimensiunea impresionanta a crapilor capturati, din ce in ce mai mari si mai frumosi.

Nu exista in acest moment o alta pista de concurs mai potrivita pentru o finala de asemenea anvergura, pentru ca pe langa adrenalina oferita de intrecerea in sine a existat in sufletul tuturor pescarilor participanti si emotia unei foarte posibile capturi capitale.

Si asteptarile nu au fost deloc zadarnice !!!

S au prins pesti frumosi, 34 dintre ei depasind pragul de 20 kg, cu cateva exemplare superbe de peste 25 kg, ba chiar unul de aproape 30 kg. si unul depasind  30 kg.

Crapul care a fost prins la standul 18 la numai cateva ore de la startul competitiei a si produs acea emotie tuturor, senzatia ca atunci cand suna avertizorul nu poti sa stii daca pestele de la capatul firului nu este cumva cel mai mare crap din viata ta.

Vedeta din randul crapilor de la Iannis a fost la Finala CRI 2022 si a ramas incoronat ca, Captura CRI 2022– Negriciosul, un frumos exemplar ce a cantarit de aceasta data 30.7 kg si a fost prins pe standul 20 de echipa CC ARGES.

La pescuit, vremea este un factor decisiv al evolutiei partidei si fiind luna septembrie nu au lipsit diferentele foarte mari de temperatura de la zi la noapte, nici inainte de concurs, dar si din timpul acestuia.

Cele 3-4 °C noaptea si maxim 13 °C, in zilele premergatoare finalei cu precipitatii si vant rece au ingreunat de la putin la foarte mult activitatea pescarilor, dar pana la urma curcubeul a parafat o intelegere cu soarele ce a urmat sa incalzeasca destul de bine in zilele competitiei si pestii au devenit din ce in ce mai activi si mai prezenti la monturile pescarilor.

Revenind la CRI, este de mentionat faptul ca fara implicarea oamenilor, acest eveniment fenomen aproape national (pentru ca nu mai este doar un simplu concurs), nu s-ar putea dezvolta si nu ar putea evolua spre Competitia Suprema a pescuitului la Crap din Romania…

Sunt o echipa nebuna…nebuna si frumoasa, unde fiecare dintre cei implicati este pescar si fiecare dintre acestia au propria poveste, dar mai cu seama, important este ca si-au unit povestile sub steagul CRI (Campionatul Regional Intercluburi).

CRI se dezvolta de la an la an sub impulsul reusitei numai ca, pentru a putea bifa de fiecare data o buna realizare si organizare este nevoie de parteneri seriosi alaturi de care lucrurile sa se intample. Cumva toti ne-am format sub influenta versurilor “ Hai sa dam, mana cu mana”, acea “Hora Unirii” care ne-a invatat de mici ca, “ Unde-s multi, puterea creste …“,la fel si in cazul Finalei CRI 2022 si-au dat mana alaturi de Lacul Iannis, Fishing & Hunting Channel si Fishing Mall oferind sprijin financiar si logistic pentru o buna organizare si expunere a Finalei evenimentului din acest an.

Pe postul  Fishing & Hunting Channel va fi prezetat in scurt timp filmul competitiei FINALA CRI 2022Lacul Iannis in care veti putea urmari in imaginii tot ceea ce s-a intamplat pe parcursul celor 72 de ore de concurs.

Castigatoare a CRI 2022 a fost dupa o lupta disputata pana la ultimul cantar, Echipa SENZOR CRAP, instotita pe podium de Echipa OLTENIA FISHING pe locul 2 si Echipa WLC CARP pe locul 3.

Se contureaza deja si va urma un nou Campionat Regional Intercluburi si in 2023, pregatit sa ofere posibilitatea si mai multor echipe sa se intreaca pe si mai multe lacuri din Romania pentru Titlul de Campioni ai acestei foarte disputate si dorite competitii de pescuit la crap.

Arata-le si prietenilor tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *