„Cupa Camarazilor Brașoveni”, la prima ediție: Pescari din structurile MAI s-au întrecut pe Balta de la Dori Pesco

În perioada 22-24 august 2022, la Brașov s-a desfășurat „Cupa Camarazilor Brașoveni”, aflată la prima ediție. Evenimentul a avut loc pe Balta nr.4 Dori Pesco (cea de competiție).

Competiția a aliniat la start 24 de echipe, formate din câte 3 pescari. Participanții au fost cadre din structurile MAI (pompieri, polițiști și jandarmi), MApN (militari, rezerviști militari) și cadre trecute în rezervă.

Concursul a fost organizat pe 6 sectoare (A,B,C,D,E,F), cu câte 4 echipe pe sector.

La începutul concursului, pescarii au fost recompensați cu câte un kit de participare, o sacoșă personalizată din bumbac, inscripționată cu sigla evenimentului, o sticlă de vin, nadă de pescuit, covrigei și alte cadouri.

Fiecare dintre cele 24 de echipe a avut dreptul de a pescui cu 4 lansete. S-a pescuit doar pe bilă (boilies) și pe mix-uri (pop up-uri, groundbait, momitoare, pastă). A fost interzisă nada vie (viermuși, râme sau alte vietăți), fiind o regulă generală a bălții.

S-a pescuit cu un singur cârlig pe fir de păr și a fost obligatorii salteaua de primire, kit-urile de protecție, spray dezinfectant, sacul de păstrare, sling-urile.

După expirarea celor 48 de ore, au fost premiate echipele câștigătoare de pe fiecare sector, care au reușit să prindă best 5 crapi calitate (cei mai mari 5 pești de pe baltă pentru fiecare sector).

Totodată, a fost premiată și captura competiției, care a fost cumulată cu unul dintre premii.

FishingMall, unul dintre sponsorii competiției a premiat echipele care s-au clasat pe primele 3 poziții cu vouchere cadou pentru cumpărături online.

Premii:

Locul I – Dan Stelian / Felix Dragomir au fost premiati cu un cort JRC Defender Social Shelter si un voucher de 1.000 RON, pentru cumparaturi online pe www.FishingMall.ro.

Locul II – Veteranii Carp Team, Manolache Gabriel / Bolea Valentin ( Voucher de 500 RON, pentru cumparaturi online pe www.FishingMall.ro);

Locul III – MG Special Carp – Perșa Mihai / Galățan Dacian,  ( Voucher de 300 RON, pentru cumparaturi online pe www.FishingMall.ro);

Locul IV– Bobu Viorel și încă un participant, care au fost premiați și pentru captura competiției, un crap de 19.65 kg;

Loc V– Iacob Călin, Sas Marius, Boboia Horea;

Loc VI– Rusu Toma, Moga Marius, Adomnoaie Ovidiu.

Organizatorul competitiei, Ciprian Rotaru, le-a multumit în încheiere tuturor participantilor prezenti la aceasta competitie, si nu in ultimul rand, tuturor sponsorilor acestui eveniment.

„Va astept cu drag si la a doua editie, din anul 2023. Vă doresc fire intinse”, a spus în încheiere Rotaru.

 

Arata-le si prietenilor tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *