Zeci de copii au participat la concursul de pescuit „Copilul si natura”, editia a III-a

Zeci de copii au luat parte, sambata, 04 iunie, la editia a III-a a concursului de pescuit „Copilul și natura”, organizat la Tetchea. 

Concursul a fost organizat pe balta de Pescuit Adrian Lasca din Țețchea, (o locație deosebit de primitoare din toate punctele de vedere), unde au fost prezenți 56 de copii. Copiii au fost împărțiți în două categorii 4 – 9 ani respectiv 10 – 14 ani.

FOTO: Emerick Emerick

Fiecare copil a primit câte un pachet consistent (dulciuri, ustensile de pescuit, 2 undițe, 2 kg nadă, covoraș 3 D cu pește, o planșă cu peștii din apele dulci ale României, diplome și medalii). Pe lângă premiile substanțiale au primit și cupele de campioni. Copii au beneficiat și de un super tort, de pizza și răcoritoare. Valoarea totală a premiilor fiind de peste 10.000 lei. Un eveniment unic pentru copii, la nivel național, atât ca număr de participanți, cât și ca valoare și consistența a premiilor. Doresc să multumesc pe această cale sponsorilor și oamenilor cu suflet mare care mi-au susținut proiectulîn special magazinului online cu articole de pescuit FishingMall care a sponsorizat competitia cu un pat RidgeMonkey junior și un Cort Brolly Nash”, a transmis Sereș Robert organizatorul concursului, fiind totodata inginer piscicol și capitan al echipei de pescuit staționar Team Aleșd.

In cadrul competitiei au fost premiati 6 copii, la doua categorii de varsta:

Categoria 4-9 ani:

Locul 1 – Nicoriciu Stefan

Locul 2 – Tordai Hanna

Locul 3 – Tamaș Andrei

Categoria 9-14 ani:

Locul 1 – Haiduc Lucas

Locul 2 – Balaș Bogdan

Locul 3 – Lupsa Dan

Vezi mai jos imagini din timpul competitiei:

VIDEO: Emerick Emerick

Arata-le si prietenilor tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *