ITI FACEM CADOU O SAPCA

Cumpără de 300 lei de la noi și îți dăm cadou o șapcă!
În plus, te înscriem automat la tombola lunii iunie unde poți câștiga un pat

FOX DURALITE CAMO

Toate comenzile de peste 300 de lei(TVA inclus) efectuate în perioada campaniei pe site-ul   www.fishingmall.ro   și pe aplicația FishingMall(disponibilă gratuit în Google Play și App Store) vor participa la o tragere la sorți, având ca premiu un pat FOX Duralite Camo, care va fi livrat către câștigător pe cheltuiala Organizatorului Campaniei.

Campania este organizată și se desfășoară începând cu data de 27 mai 2023 ora 00:00 și este valabilă până la 30 iunie 2023, ora 23:59, pe teritoriul României, în conformitate cu prevederile Regulamentului.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica durata Campaniei, cu condiția anunțării prealabile pe site, cu minimum 3 (trei) zile lucrătoare înainte de data intrării în vigoare a modificărilor.

La vizitarea site-ului, participanții se supun necondiționat conținutului acestui regulament. Abateri de la regulile generale nu se pot face decât cu confirmarea scrisă a Organizatorului. Organizatorul nu este responsabil decât de informațiile transmise prin canalele sale oficiale de comunicare și nu de zvonuri etc. Prezenta campanie se desfășoară în limba română.

Același client poate face mai multe comenzi pe site-ul www.fishingmall.ro și în aplicația FishingMall și poate primi, implicit, mai multe șanse de participare, cu condiția ca fiecare comandă efectuată să depășească suma de 300 de lei(TVA inclus).

Tragerea la sorți se va realiza la data de 3 iulie 2023, ora 12:00. Toți clienții eligibili vor fi introduși în softul random.org, de unde se va extrage în mod aleatoriu un câștigător și o rezervă. După contactarea și validarea câștigătorului(și a rezervei, în cazul în care câștigătorul nu răspunde în termen de 24 de ore), rezultatul tombolei va fi publicat și pe pagina de Facebook FishingMall România, până cel târziu la data de 4 iulie 2023, ora 12:00.

 

Arata-le si prietenilor tai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *