•  
  •   0770 809 000

Despre noi

Pescuitul in Romania inregistreaza o crestere continua pe toate planurile de activitati in ultimii 10 ani. Acest lucru este provocat si sustinut de mediatizarea pescuitului dar si de numarul din ce in ce mai mare de branduri consacrate care isi desfac spre vanzare produsele pe piata din Romania.  O piata comerciala in care sunt prezente cele mai puternice branduri, este o piata sanatoasa si prospera.

 

Despre  latura pescarilor, aflata intr-o mobilitate permanenta, se constata ca  sunt din ce in ce mai informati  si acceseaza toate formele de documentare  existente. Acest lucru conduce automat catre un nivel din ce in ce mai ridicat al calitatii si fluxului informativ  oferit de mediile si societatile care furnizeaza aceste informatii.

 

Interactiunea cea mai la indemana si des intalnita dintre latura comerciala  si pescari se face prin intermediul magazinelor de pescuit. Magazinele sunt si ele la randul lor obligate sa raspunda evolutiei lucrurilor, prin adaptarea permanenta la cerintele pescarilor.

 

Fireste ca din nevoia permanenta de achizitie a consumabilelor si nadelor sau cea ocazionala de achizitie a echipamentului ori lucrurilor mai scumpe, pescarii apeleaza la serviciile magazinelor pe care ei le considera cele mai avantajoase sau la indemana, in functie de criterii stabilite de fiecare in parte.

 

Fishing Mall a intrat in aceasta lume a comertului cu articole de pescuit, in 2018 prin deschiderea magazinului din Bucuresti, magazin cu o suprafata de 300 mp de expunere.  Pentru ca imaginea conteaza s-a dorit, realizarea unui spatiu modern, intr un centru comercial,  care sa ofere conditii cat mai placute pentru desfasurarea sesiunilor voastre de cumparaturi.

 

Inca de la startul proiectului Fishing Mall s-a dezvoltat  si ideea  deschiderii unei platforme online de cumparaturi. Asta pentru ca din ce in ce mai multi dintre voi aveti timp din ce in ce mai putin pe care trebuie deasemenea sa-l gestionati in avantajul vostru.

 

Din 15 septembrie 2019 , magazinul www.fishingmall.ro  va permite posibilitatea de achizitionare a produselor direct din stocul propriu si astfel posibilitatea de livrarea a acestora in cel mai scurt timp posibil. Dezvoltarea vanzarilor pe baza stocului propriu disponibil are intentia de a va oferi  siguranta ca puteti achizitiona un produs “acum”, si nu incertitudinea unei precomenzi care din diferite motive nu se finalizeaza si astfel produsul nu poate ajunge la voi chiar daca vi-l doriti foarte mult si sunteti dispusi sa-l achizitionati.

 

Echipa Fishing Mall are ca scop prioritar pozitionarea la inaltimea asteptarilor voastre si astfel sa va ofere produse competitive, conforme cu legislatia de protectie a consumatorului, la PRETURI REALE in conditii de transport gratuit pentru cumparaturi de minim 250 lei. Pentru comenzi situate sub acest plafon contravaloarea transportului se achita de catre comparator, la ridicarea comenzii.

 

In speranta ca va vom face pescuitul mai placut si mai usor, va dorim FIR INTINS si cumparaturi placute pe www.fishingmall.ro si in magazinul din Bucuresti, Bd. Theodor Pallady, nr.51N, sector 3, Complexul Comercial  Arcade Pallady.