•  
  •   0770 809 000

Retur / Garantie

Dacă un produs achiziționat nu va mulțumește, îl puteți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Trimiteți formularul de retur până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării. Unele produse au o politică de retur specifică, vă recomandăm să citiți condițiile mai jos.

Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe fishingmall.ro in termen de 14 zile calendaristice de la cumpararea lor. Daca doriti sa returnati un produs trebuie sa completatiformularul de retur.

Costurile de returnarea produsului cumparat din magazinul online fishingmall.ro vor fi suportate de catre dvs ca si clientDacă alegeti rambursarea contravalorii produsului și produsul returnat îndeplinește condițiile de retur, va vom returna banii în contul specificat de dvs în formularul de retur sau pe card, dacă ati plătit online. Banii vor fi vizibili în contul sau pe cardul dvs în maximum 14 zile calendaristice.

Produsele pe care le returnati trebuie să fie în aceeași stare în care le-ati primit.

 

NU se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.

Dacă ati cumpărat mai multe produse de același fel și doriti să le returnati pe toate, asigurati-va că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

 

Produsul returnat:

1. NU trebuie sa fie deteriorat;
2. NU trebuie sa fi fost montat si demontat (de exemplu ruperea plasticului cu care au fost sigilate partile componente);
3. NU trebuie sa contina urme de utilizare;
4. Trebuie sa fie returnat cu toate accesoriile si etichetele intacte. Va rugam ca la returnare sa ambalati corespunzator produsul (intr-un ambalaj extern) astfel incat pe ambalajul original sa nu se lipeasca de catre curier sau de alt cineva etichete si sa nu se faca inscriptionari.

5. Trebuie sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat (factura, garantie, manual instructiuni,etc.);

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne de utilizare (montaj/demontaj) si nu poate fi vandut ca  produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului sau de a percepe o taxa de 30% -50% din pretul produsului din momentul cumpararii.

Daca produsul livrat nu corespunde cu cel comandat de dvs. (model, culoare, etc.), costul de retur (sau schimbare) al produsului este suportat in intregime de noi.

Daca produsul prezinta defecte de fabricatie sau componente lipsa in colet, va rugam sa va adresati echipei fishingmall.ro, in aceasta situatie fiind vorba de un caz de garantie.

Pentru orice detalii sau nelamuriri va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.

 

ATENTIE!!! Nu primim RETUR produsele folosite sau care au fost montate si apoi demontate.

Produse de tip comandă specială (indiferent de categorie) și cardurile cadou nu pot fi returnate.

 

Adresa de returnare:

The One Fishing Store Srl
Oradea, Calea Borsului, 29K
Județul Bihor
Cod poștal 417078, România